Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΕΤΣΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΜΙΜΑ

Δεν αντιγράφετε ολόκληρη η σελίδα, παρακαλώ μπείτε στον σύνδεσμο για να ενημερωθείτε 



 
 
ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
 
ΕΤΣΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΝΟΜΙΜΑ
 
 Όλες οι κυβερνήσεις πήραν και παίρνουν δάνεια από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ταδίνουν σαν << βοήθεια >> στις Ελληνικές τράπεζες υπό την μορφή δανεικών και αγύριστων.Για να επιστραφούν όμως τα λεφτά στην Ε.Κ.Τ. όταν λήγουν τα δάνεια, μας βάζουν φόρους όπωςτώρα για να τα πληρώσουμε εμείς, αντί να τα πληρώσουν οι τράπεζες .
Κάθε δανειολήπτης
αλλά και
κάθε απλός φορολογούμενος πολίτης
μπορεί με τον κάτωθιτρόπο να βάλει τέλος στο πλιάτσικο που κάνουν στην χώρα και τον λαό οι υπάλληλοι τωντοκογλύφων. 
Καταθέτουμε
 
το κάτωθι εξώδικο στην τράπεζα
 
 να μας απαντήσει αν θα μας φορτώσουνσυνολικούς φόρους 233 δις ευρώ, γιατί τα πρώτα 23 δις πέρασαν στο χρέος στις 30/6/2012 και θατα πληρώσουμε με φόρους !!!
Αν το δεχτούμε και Αν τους αφήσουμε !
Είτε μας απαντήσουν είτε όχι, θα καταθέσουμε μετά ασφαλιστικά μέτρα και αγωγήκαι θα ζητάμε τόσο την δέσμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου της τράπεζας όσο και το πάγωμακάθε δικής μας πληρωμής όπως και πάγωμα κάθε δικαστικής ενέργειας των τραπεζών σε βάρος μαςμέχρι οι τράπεζες να επιστρέψουν τα μετρητά και τα ομόλογα που δεν έχουν λήξει ακόμα .
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
:
Για κάθε τράπεζα χρειάζεται ξεχωριστό εξώδικο και αντίγραφο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 
Η κατάθεση του εξωδίκου θα γίνει από τον κάθε δανειολήπτη ατομικά στο υποκατάστημα τηςτράπεζας της περιοχής του . Όμως δεν θα πάει μόνος στην τράπεζα αλλά μαζί με 40-50 άλλους δανειολήπτες καιφορολογούμενους πολίτες ώστε να δημιουργηθεί ουρά που θα μπλοκάρει αφ ενός την τραπεζικήλειτουργία αλλά και να γίνει η αφορμή ο κόσμος που θα δει αυτό να ρωτήσει και έτσι να διαδοθείευκολότερα και γρηγορότερα.Κάθε μέρα να πηγαίνει και μια ομάδα δανειοληπτών – φορολογουμένων πολιτών και θα κάνει τοίδιο ώστε να γίνει καθημερινό φαινόμενο στην τοπική κοινωνία.
 
Η αρχική κατάθεση
προτείνεται να γίνει την ίδια μέρα σε όλες τις πόλεις τηςΕλλάδος και την ορίζουμε για την
31 Οκτωβρίου 2012
Θα έχετε μαζί αντίγραφο του εξωδίκου και θα ζητήσετε να σφραγίσουν αυτό σε όλες του τιςσελίδες και όχι μόνο στην πρώτη.Αν αρνηθούν η επικαλεστούν οποιαδήποτε δικαιολογία τότε να ζητήσετε όπως έχετε δικαίωμα απότον νόμο να σας δώσουν επικυρωμένο αντίγραφο του κατατεθειμένου εγγράφου, δηλαδή θαβγάλουν οι ίδιοι φωτοτυπία του εξωδίκου και να το σφραγίσουν .
 
Αυτό δεν μπορούν να σας το αρνηθούν.Μετά θα μας στείλετε το αντίγραφο και μια εξουσιοδότηση για την κατάθεση των ασφαλιστικώνμέτρων, της αγωγής και κάθε άλλης νομικής ενέργειας. ( θα υπάρξει πρώτα συνεννόηση για αυτό )
 
Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι έχουμε ένα κόστος εξόδου των ενεργειών, αντί ένα για τον κάθεδανειολήπτη πράγμα που << μηδενίζει >> ουσιαστικά τα έξοδα ανά μέλος του συλλόγου .Επίσης η γραφειοκρατία θα γίνει μια φορά για όλους και όχι τόσες φόρες όσοι και οιδανειολήπτες .




Δεν θα υπάρχει συνδρομή για κάθε μέλος του συλλόγου αλλά στην κάθε δικαστική κίνηση ταέξοδα παραστάσεων θα διαιρούνται με τον αριθμό των συμμετεχόντων μελών γεγονός που καθιστά<< μηδενική >> την χρηματική συμμετοχή.Όλοι οι δικαστές θα πάρουν τις επόμενες μέρες το έγγραφο που δείχνει γιατί κόβουν τουςμισθούς σε αυτούς και σε όλο το κόσμο , δηλαδή για να τα δίνουν στους τραπεζίτες. Έτσι η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων με 15.000 και περισσότερους αιτούντες παρόντεςόλοι στην Ευελπίδων, θα είναι σταθμός στην δικαστική ιστορία.
 
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ .
Πείτε το σε όλους τους γνωστούς σας και μοιράστε το για να συμμετάσχουν όλοι
.
Επικοινωνήστε με το κίνημα για να σας φέρουμε σε επαφή στην περιοχή σας με συμπολίτες σας
. 
Η επικοινωνία με το κίνημα για κάθε πληροφορία – διευκρίνηση γίνεται στα κάτωθι : 
ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Τηλ...... 6984 656 709 -- 210 56 96 014antistasi.nai@gmail.com 
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ
ιστολόγιο ... antistasitora.blogspot.comΚατεβάστε το από το blog ή στείλτε μας email για να σας στείλουμε το αρχείο.
 
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ
 
Τους κόβουμε την είσπραξη .......τους τελειώσαμε !
 ____________________________________________________________________________________________ 
Κατωτέρω είναι τα δυο εξώδικα αν είναι κάποιος δανειολήπτηςηαν είναι απλά φορολογούμενος πολίτης χωρίς δάνεια1o για δανειολήπτες2o για φορολογούμενους πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου