Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Πιστοί στο ραντεβού τους

zougla
 
 
 

Εκτονώθηκε η κατάσταση στο Σύνταγμα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011, 19:22
Στην κυκλοφορία δόθηκε στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου η Λεωφόρος Αμαλίας, μετά την απομάκρυνση των διαδηλωτών λόγω επέμβασης της αστυνομίας.

Πιστοί στο ραντεβού τους (19:00) περίπου 1.500 άτομα έφτασαν στο Σύνταγμα και παραμένουν. Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ σημειώθηκε η πρώτη ένταση μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων της αστυνομίας, καθώς υπήρξε επιχείρηση απόμακρυνσης διαδηλωτών από τη Λεωφόρο Αμαλίας.

Ένταση επικράτησε, ωστόσο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και την Αστυνομία, η οποία προχώρησε και σε προσαγωγές.

Με συντονισμένες κινήσεις τα ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές περιμετρικά της πλατείας, με την ένταση να εκτονώνεται λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα.



«Ξεκινήσαμε αναφέρουν, Αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι για να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ», τονίζουν σ΄ανακοίνωσή τους.



Την επόμενη εβδομάδα (Σάββατο 10 Σεπτέμβρη) οι «Αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης προγραμματίζουν συλλαλητήρια στους δρόμους γύρω από τη ΔΕΘ για να υποδεχθούν όπως λένε, τον πρωθυπουργό με το σύνθημα «είστε ανεπιθύμητοι».

Ρεπόρτερ της zougla.gr και του web zougla radio βρίσκονται στο σημείο και μεταδίδουν, με ζωντανή εικόνα, όλες τις εξελίξεις.

Αντώνης Μπιδέρης-Παναγιώτης Σαγκούρης
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011, 05:19

Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας Στη ΔΕΘ

Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας Στη ΔΕΘ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΕΘ 2011 - 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας Στη ΔΕΘ

ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ !!!!