Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Λοιπόν;;;

Αναρωτιέμαι αν όλοι εσείς που τα έχετε βάψει μαύρα και σας έχει πάρει η κάτω βόλτα, αν πράγματι πιστεύετε τα όσα σας σερβίρουν καθημερινά. Όχι δημοψήφισμα, όχι εκλογές, όχι θα επιστρέψουμε στην δραχμή, θα φύγουμε από την Ε.Ε., όχι διαφωνεί ο Παπανδρέου με τον Σαμαρά....
Όχι δεν θα πάρουμε την έκτη δόση, όχι διαφωνεί η Γερμανία, όχι τους καταστρέψαμε, μας μισούν οι λαοί τους....και ότι θυμάται ο καθένας , χαίρεται.

Τίποτε απ' όλ' αυτά! Απλά μας δουλεύουν ψιλό γαζί! Όσο δίνουμε σημασία, τόσα μας λένε.Όπως στα κουτσομπολιά. Αν δεν δώσεις σημασία,σταματάνε.
Το πιθανότερο είναι κάποιοι να κερδίζουν και στα χρηματιστήρια από αυτήν την ιστορία....
Γράψτε τους και θα δείτε τι καλά που θα ησυχάσουμε!!!

Την μια μέρα ανακοινώνουν άσπρα και την άλλη μαύρα. Μέχρι χτες στήριζαν τα σενάρια εξόδου της χώρας από το  ευρώ και σήμερα βγαίνει ο πρόεδρος της Deutsche Bank κύριος Ackermann και λέει ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο....

Για αναλογιστείτε λίγο....αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει επισήμως, θα βγουν στην φόρα τα άπλυτα των Γάλλο-Γερμανικών τραπεζών. Θα ακολουθήσουν χώρες σαν την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία....Αν η Ελλάδα επιστρέψει στην δραχμή, θα ακολουθήσουν και άλλα εθνικά νομίσματα...άρα διαλύεται η Ε.Ε.

Αν διαλυθεί η Ε.Ε. θα έχει προβλήματα κατά πάσα πιθανότητα και η Αμερική....

Συμπέρασμα;;; Όλα γίνονται για να περάσουν κάποια μέτρα που θα συμφέρουν στις πολυεθνικές γιατί έχει "φρακάρει" η αγορά. Σκέφτονται ότι αν οι εργαζόμενοι έχουν λιγότερα δικαιώματα θα έχουν μεγαλύτερα κέρδη και θα ισοφαρίσουν το χάσιμο που έχουν από την στενότητα στην οποία οδήγησαν την αγορά με την αχορταγοσιά τους.

Και όταν πανικοβαλλόμαστε απλά τους κάνουμε το χατήρι...

Λοιπόν;;;