Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Λιγότεροι από το 50% έχουν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ

πηγή


Αντίθετα με όσα αναφέρουν τα παπαγαλάκια της μαζικής συσκότισης.Λιγότεροι απο το 50% έχουν προσέλθει μέχρι σήμερα στην ΔΕΗ για να πληρώσουν τον αντισυνταγματικό φόρο πάνω στα ακίνητα.Όμως κινδυνεύουμε από μια απόφαση του ΣτΕ, δεδομένου ότι το Δικαστήριο μπορεί να ερμηνεύσει, όπως το έκανε και με την “ συνταγματικότητα” του μνημονίου, την εκφρασμένη “ Βούληση” του Λαού που προσέρχεται πληρώνοντας τους φόρους-χαράτσια, ως αυθεντική ερμηνεία του συντάγματος, διότι πάνω από το Σύνταγμα μιας χώρας είναι η λαϊκή βούληση, όταν μάλιστα υπερβαίνει το 70%.
Σημαίνει ότι ο Λαός κατά συντριπτική πλειοψηφία, αποδέχεται την πολιτική των μνημονίων, των μειώσεων των μισθών και των συντάξεων, την εκποίηση της Δημόσια και Κρατικής ιδιοκτησίας, την εκχώρηση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων κλπ, εφόσον συμφωνεί μη αντιδρώντας.
Αν λοιπόν δεν επιθυμείτε να γίνεται συνοδοιπόροι της καταστροφής σας και της καταστροφής της χώρας, οφείλετε να προχωρήσετε σε στάση πληρωμών όλων των φόρων που επιβάλλονται από την παρούσα Κυβέρνηση αλλά και όσων προηγήθηκαν της Κυβέρνησης Παπανδρέου.
Ακόμα και που, με το νέο έτος, γίνουν παρακρατήσεις επι των μισθών και των συντάξεων , πρέπει να γίνουν ομαδικές προσφυγές και ασφαλιστικά μέτρα επιχειρώντας αποφάσεις που δεν θα επιτρέπουν στο Υπουργείο Οικονομικών να χαλκεύει τον μισθό μας, ούτε με το πρόσχημα της “ Αλληλεγγύης” ούτε με το πρόσχημα των τελών ( φόρων) πάνω στην ατομική ιδιοκτησία.

Να έχετε επίσης υπόψη, ότι μέχρι σήμερα, εδώ και ενάμιση χρόνο, το ΣτΕ δεν έχει καθαρογράψει την απόφαση συνταγματικότητας του μνημονίου, ώστε να γίνουν οι προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Η Κυβερνητική Χούντα των δοσίλογων έχει υποτάξει και τον Άρειο Πάγο, και το ΣτΕ και οι αποφάσεις των καθοδηγούνται από τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα που υπηρετούνται από την αναγκαιότητα εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού και την απαξίωση της Δημόσιας και Κρατικής Ιδιοκτησίας. Γι’ αυτό παρατηρούμε μια αναντιστοιχία στο επίπεδο των πολιτικών δικαστηρίων πρώτου βαθμού ή Ειρηνοδικείων σε σχέση με τις αποφάσεις Α.Π. και ΣτΕ.

Επομένως τόσο στο επίπεδο του Δήμου όσο και στο επίπεδο των εργασιακών χώρων θα πρέπει να βομβαρδιστούν τα των Πρωτοδικεία και τα Ειρηνοδικεία με ομαδικές προσφυγές εναντίων όλων των μέτρων που θεσμοθετούνται στο “ Κοινοβούλιο”, ώστε να καταγραφεί η βούληση του Ελληνικού λαού εναντίων όλων των μέτρων αλλά και της φυσιογνωμίας και της νομιμότητας της χουντικής Κυβέρνησης των δοσίλογων.

Θα ήταν λοιπόν προσφορότερο και ως ένδειξη και ως δήλωση μεταμέλειας, τόσο η ΓΣΕΕ όσο και οι άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις να αναλάβουν την ευθύνη της νομικής υποστήριξης όλων των εργαζομένων καλώντας τους να μη υποκύπτουν στους εκβιασμούς της Χουντικής Κυβέρνησης των δοσίλογων, να μην πληρώνουν τους επαχθείς φόρους αλλά και να προχωρήσουν σε ομαδικές προσφυγές εναντίον και της νομιμότητας της Κυβέρνησης Παπαδήμου και εναντίον της νομιμότητας των αποφάσεων που παίρνει και εναντίων όλων των φόρων του Υπουργείου Οικονομικών.

Διαφορετικά ας μας εξηγήσουν οι "Συνδικαλιστές" τον λόγο ύπαρξής τους !!!

Ας με εξηγήσουν, σήμερα που δεν τους αναγνωρίζεται το δικαίωμα σύναψης σ.σ.ε., ποιος είναι ο άλλος λόγος ύπαρξής τους.

agistri-doloma

ΣΟΚ: Ο Αρειος Πάγος δέχτηκε μήνυση πολίτη με την οποία κατηγορούνται βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

πηγή


28 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Βουλή για να ενημερώσει το Σώμα - Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του κ.Αντωνίου



Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr
αρχική καταχώρηση στις 21/12/2011, 14:12
τελ. ενημέρωση 21/12/2011





 ΣΟΚ: Ο Αρειος Πάγος δέχτηκε μήνυση πολίτη με την οποία κατηγορούνται βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

28 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Βουλή για να ενημερώσει το Σώμα – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του κ.Αντωνίου
Πριν ένα μήνα σας είχαμε γράψει ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν….
κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη.
Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί.
Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο.
Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν!
Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα:
Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο.
Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί!
Ετσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών!
Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό. Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα!
Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας!
Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης!
Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα “ επίσημα” ή παραδοσιακά μμε;
Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιο από αυτά τα ΜΜΕ;
Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!!
Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες!
Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση … τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή!
Σας παραθέτουμε λοιπόν σήμερα ένα βίντεο, από μια τετράωρη σύσκεψη της βουλής, στην οποία ήλθε το ζήτημα και η βουλή έπρεπε να ενημερώσει τους βουλευτές!
Διότι δεν γινόταν αλλιώς!
Η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε … 28 δευτερόλεπτα!!!
Μάλιστα! Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι σχεδόν οι μισοί βουλευτές κατηγορούνται για … εσχάτη προδοσία!