Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κατά μέτωπο επίθεση


από ακτιβιστή


 
 
Πήγα σήμερα να μπω στο γκέτο τους από την κύρια είσοδο της βουλής, με σκοπό να φτάσω τους ταμπουρωμένους και να ακούσουν την άποψή μου για την κυβερνητική τους πολιτική. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα αναφέρω μόνο τα βασικά. 
• Ζουν με τον φόβο μην πάνε να τους βρουν αυτοί οι λίγοι τρελοί, οι οποίοι δεν φοβούνται τίποτα, δεν τους σέρνει κανείς, δρουν αυθόρμητα, διότι δεν μπορούν να ξέρουν πού θα τους βγάλει η τρέλα τους (άγνωσται αι βουλαί). 
• Οι τρελοί επίσης προκαλούν μία πρωτοφανή, πάλι αυθόρμητη, πάλι μη ελεγχόμενη και από εκεί που δεν την περιμένουν, μάζωξη.. (Δεν γκάριξα πάνω από 10 λεπτά έξω από την πύλη και μαζεύτηκαν για να συνδράμουν περί τα 10 άτομα, λεπτό και άτομο χα, χα, χα, χα). 
• Ενώ έβριζα ακατάπαυστα, απειθάρχησα στους ένστολους και προσπάθησα να μπω μέσα στο άσυλό τους, με πήγαν φυσικά στο τμήμα (λεπτό και άτομο είπαμε, με εξαφάνισαν σε χρόνο ντε τε), αλλά με άφησαν μετά από 5 λεπτά!!! Είναι τόσο παράνομοι που δεν μπορούν να απαγγείλουν κατηγορίες, όποια όρια κι αν περάσεις!!!!!

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Αν πας μόνος σου, σε ανύποπτο χρόνο: 
1. Γλιτώνεις την χωρίς νόημα μάχη με τους μπάτσους. 
2. Μπορεί και να καταφέρεις να τρυπώσεις και να τους αναγκάσεις να σε αντιμετωπίσουν (μιλάμε για τον χειρότερο εφιάλτη τους) και 
3. Αν σταθείς τυχερός, να σου απαγγείλουν κατηγορίες. Το οποίο είναι τύχη για τους εξής λόγους: 1ον Θα σε ταΐζουν αυτοί –αντί του αντιστρόφου. 2ον Οι φυλακισμένοι εξαιρούνται των μέτρων –δεν θα χάσεις το σπίτι σου. 3ον Θα είσαι και κατ’ ουσίαν ανελεύθερος –να μην σε εμπαίζουν κιόλας. 4ον Στον αγώνα αυτό τον άνισο θα αισθάνεσαι νικητής –σ’ έβγαλαν από τη μέση γιατί δεν είχαν τα κότσια να σε παλέψουν.

Δεν αφορά όλους η προτροπή, δεν είμαστε πολλοί όσοι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε –ή αν όχι τίποτα, αυτά που χάνουμε υπομένοντας είναι μακράν περισσότερα. Είμαστε όμως αρκετοί για να τους κάνουμε τη ζημιά.

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Μία κυρία που είχε σταθεί για συμπαράσταση λέει στον ένστολο «δίκιο έχει η κοπέλα» και απαντάει αυτός «δεν λέω ότι δεν έχει δίκιο». Ε, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΥΜΕ; 

Wadja το ελληνικό Facebook

το ελληνικό φατσοβιβλίο

Wadja το ελληνικό Facebook

Με περισσότερα από πέντε εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες παγκοσμίως, μια ελληνική καινοτομία ονόματι Wadja φιλοδοξεί να πρωτοστατήσει στον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης. Ξεκίνησε το 2006 ως ιστοσελίδα που πρόσεφερε δωρεάν μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου στους εγγεγραμμένους χρήστες της, αλλά από το περασμένο καλοκαίρι αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης. Στην ιστοσελίδα ο χρήστης μπορεί να ανταλλάξει μηνύματα με ομάδες ατόμων, με τα οποία έχει κοινά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες, ενώ ακολουθώντας τα labels (ετικέτες ενδιαφερόντων) έχει τη δυνατότητα να εστιάσει στις συζητήσεις που προτιμά. Με λίγα λόγια, το Wadja είναι ένα είδος facebook, το οποίο μπορεί να χειριστεί κανείς με άνεση και μέσω κινητού τηλεφώνου. Ένας συνδυασμός δηλαδή ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογών έξυπνου κινητού.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Wadja αξίζει από όλους μας μία δοκιμή.
Ο CEO της Wadja Αλέξης Χριστοφόρου


Διαβάστε περισσότερα
Wadja, η ελληνική καινοτομία στο ΔιαδίκτυοΟι επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους social networkΣτόχος η Silicon Valley