Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Παρέλαση .... Όταν σκοτώνονταν δεν χρειαζόταν Πρόσκληση !!!

28η Οκτωβρίου 2012, Θεσσαλονίκη

πηγή

Θα παρευρίσκονται 2000 και πλέον αστυνομικοί - ακόμα και από την Αθήνα (γιατί δεν φέρνετε και καμπόσους Γερμανούς .... είναι και επίκαιρο ...)
Την παρέλαση θα παρακολουθήσουν όσοι έχουν πρόσκληση ....
Ο χρόνος περιορίζεται σε μισή ώρα ..
Θα στηθούν φράχτες ....
Θα υπάρχουν κενά ....

Δυο μέρες νωρίτερα ο εορτασμός του πολιούχου της πόλης ....
Παρόμοια μέτρα ....
Γύρο από την εκκλησία κλοιός αστυνομικών ...

Ένα κράτος που τρέμει τους πολίτες του. Φοβάται γιατί δεν μπόρεσε να σταθεί αντάξιό τους. Φοβάται την οργή των πολιτών γιατί αντί να τιμήσει τους επώνυμους αλλά και τους ανώνυμους αγωνιστές που κράτησαν ζωντανά τα ιδανικά και ελεύθερη την πατρίδα θάβει τους πολίτες ζωντανούς και ξεπουλάει ολόκληρη την Ελλάδα!

ΔΕΝ θα τους κάνω την χάρη να παίξω μαζί τους κρυφτούλι !!! Ας κάνουν την παρέλαση του αίσχους τους μόνοι τους !!! Δίχως κοινό !!! Αναμεταξύ τους !!!

Όσοι μέχρι σήμερα έδωσαν και την ζωή τους ακόμα γι' αυτόν τον τόπο το έκαναν για να ζήσουν ελεύθεροι αυτοί, τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και όλες οι επόμενες γενεές. Δεν το έκαναν για να γίνονται παρελάσεις "προς τιμήν τους" κεκλεισμένων των οδών και με πρόσκληση. Όταν σκοτώνονταν δεν χρειαζόταν Πρόσκληση !!!
Όσοι μέχρι σήμερα έδωσαν και την ζωή τους ακόμα γι' αυτόν τον τόπο το έκαναν για να μπορούν οι επόμενες γενεές να ζουν με αξιοπρέπεια και όχι να αυτοκτονούν για τα χρέη των τραπεζών!!!
Όσοι σκοτώθηκαν στον πόλεμο αλλά και όσοι σακατεύτηκαν μετέπειτα σωματικά και ψυχικά στην ξενιτιά δεν το έκαναν για να κάνουν τεμενάδες οι τωρινοί "πολιτικοί" μας στον τότε κατακτιτή και να του ξαναπροσφέρουν απλόχερα την υποταγή μας χαρίζοντάς του μάλιστα και ολόκληρη την χώρα με ότι βρίσκεται πάνω της - άψυχο ή έμψυχο ....

Και για όσες μαμάδες και μπαμπάδες καμαρώνουν όλο συγκίνηση τα "σπλάχνα" τους με τις στολές παρέλασης στο ρυθμό των τυμπάνων ...ας αναλογιστούν για ποιόν χτυπούν ...
Ας σκεφτούν αν θα έχουν θέρμανση τα σχολειά εφέτος ...
Ας σκεφτούν αν θα πηγαίνουν τα παιδιά τους νηστικά σχολείο ...
Ας σκεφτούν αν θα έχουν βιβλία,
ιατρική περίθαλψη.
δωρεάν σπουδές,
θέσεις εργασίας
εισόδημα κάτω από τα επίσημα όρια της φτώχειας....

Ας σκεφτούν αν έχουν μέλλον και αν γι αυτό πολέμησαν, αγωνίστηκαν, σκοτώθηκαν όσους θα τιμήσουν... κεκλεισμένων των οδών.