Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

για δείτε λίγο το ....σχέδιο καταστροφής...σε πλήρως κατανοητή έκδωση....

Ναι αγά μου...ότι πεις αφέντη...



www.youtube.com
Μultimedia documentary του Media Center της Πλατείας Συντάγματος. Κεντρικός ήρωας ο Πιγκουλίνος, εκπρόσωπος των χωρών P.I.G.S. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΟΥ Τ...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

ΤΡΟΪΚΑ....

Έφυγε η Τρόικα!...ούφ, ανάσανα!...στον αγύριστο...τουλάχιστον αν δεν ξαναπατήσουν το πόδι τους ίσως φτάσουμε επιτέλους στην άκρη του γκρεμού για να βγάλουμε φτερά και να πετάξουμε ψηλά ....σαν τον χρυσαετό!!! Γιατί εδώ χάμω που μας κρατάνε δεν θα καταφέρουμε ποτέ ούτε καν να κοιτάξουμε τον ουρανό, πόσο μάλλον να χαρούμε τους αιθέρες που μας....ανήκουν!

Ήρθαν οι ...κύριοι, με τα υπερπολυτελή αμάξια, να μας πουν να κάνουμε οικονομία!!! Με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις....ας μας διδάξουν σωστά για να πράξουμε και εμείς με την σειρά μας ορθά!!!

Πενία τέχνας κατεργάζεται...ας μας αφήσουν στην φτώχεια μας για να μπορέσουμε να μεγαλουργήσουμε....με τα ξεροκόμματα που μας πετάνε ίσα που μας κρατάνε ζωντανούς σε μια άθλια ζωή!!

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


www.livestream.com
‎3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.wmvon STOPCARTEL TV-GR on Livestream - Watch live streaming Internet TV. Broadcast your own live streaming videos, like STOPCARTEL TV-GR in Widescreen HD. Livestream, Be There.