Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Εξαφάνιση....βρέθηκε!!!

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δακρυγόνα και πετροπόλεμος μπροστά από τον Λευκό Πύργο



www.tsantiri.gr
Δακρυγόνα και πετροπόλεμος είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη μπροστά από το Λευκό Πύργο. Η αστυνομία εμπόδισε τους φοιτητές, οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα...

ο " γίγαντας " Ευαγγ. Βενιζέλος βρήκε την λύση

ο " γίγαντας " Ευαγγ. Βενιζέλος βρήκε την λύση. Αρχικά ξεπουλώντας τα φιλέτα που διαθέτει το Δημόσιο σε ΔΕΛΠΑ, ΕΛΠΕ




tsak-giorgis.blogspot.com
Βαθύ Κόκκινο » Πολιτική » Βάρβαρη επίθεση τρόικας - κυβέρνησης στα λαϊκά στρώματα

όλο ζητάει...τι θα δώσει;;;


news247.gr
Σίγουρος ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και να βγει από την κρίση, εμφανίστηκε ο Γ. Παπανδρέου κατά την ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης της ΔΕΘ. Ζήτησε συστράτευση όλων των πολιτών σε αυτή την προσπάθεια

- Πάνω από 7.000 αστυνομικοί.....που διαδήλωσαν την προηγούμενη....

Αν τα λεφτά που πετάνε για να προστατέψουν τα τομάρια τους τα επένδυαν στο λαό -για τα σχολικά βιβλία ας πούμε - θα τρώγανε αναλόγως λιγότερα γιούχα!
Αν αντί για τον φράχτη η Γαλλία μας έδινε βοήθεια, θα ήταν μικρότερη η κατακραυγή!
Αν κάνανε τον κόπο να αφουγκρασθούν αυτούς που με τους φόρους τους πληρώνουν τους μισθούς τους και όχι μόνο, ίσως έβαζε "πλάτες" αυτός ο έρμος λαός.
Αν η Τρόικα δεν παρουσιαζόταν με τόσο προκλητικό τρόπο σ' αυτούς που τους ζητάει να σφίξουν το ζωνάρι, ίσως να κάναμε μια τρύπα ακόμη....

ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΧΙ



www.newsit.gr
‎- Πάνω από 7.000 αστυνομικοί, Σε εφαρμογή τα μέτρα ΕΛ.ΑΣ. και Τροχαίας, αποκλεισμένα κέντρο και Βελλίδειο - Κλειστές καφετέριες και εστιατόρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ΦΠΑ - Διαβάστε όλο το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων - Μπλόκο σε διμοιρίες των ΜΑΤ από ταξιτζήδες στα διόδια των Μαλγάρων -...

Ακτιβιστής: Γιουχάισμα του ΓΑΠ στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)


activistika.blogspot.com
‎2010 Simplex Transcript. All Rights Reserved. Designed by Gabfire Themes . Convert to Blogger by SimplexDesign

activistika.blogspot.com
‎2010 Simplex Transcript. All Rights Reserved. Designed by Gabfire Themes . Convert to Blogger by SimplexDesign

Αποδοκιμασίες κατά πρωθυπουργού και υπουργών στη Θεσσαλονίκη

Αποδοκιμασίες κατά πρωθυπουργού και υπουργών στη Θεσσαλονίκη


Ο πρωθυπουργός ενώ εισέρχεται από την πίσω σκάλα στο δημαρχείο

Τα… άκουσαν για τα καλά ο πρωθυπουργός και υπουργοί του που ανέβηκαν στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Το μεσημέρι, έξω από το δημαρχείο, δημοτικοί υπάλληλοι και μέλη του ΠΑΜΕ «υποδέχθηκαν» τον πρωθυπουργό με έντονες αποδοκιμασίες, την ώρα που έμπαινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο για να συναντήσει τον Γιάννη Μπουτάρη, όχι από την κεντρική είσοδο αλλά από μια πλαϊνή σκάλα.

Ο πρωθυπουργός βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης, "έπεσε πάνω" στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη νωρίτερα στο δημαρχείο ενώ κρέμασαν και πανό έξω από το κτίριο.
Ο κ. Παπανδρέου εν μέσω αποδοκιμασιών, τους χαμογέλασε, τους χαιρέτησε και έβαλε το χέρι του στο μέρος της καρδιάς.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο των εργαζομένων" η παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων προκαλεί τους εργαζόμενους", και χαρακτήρισε "ανεπιθύμητη" την παρουσία του πρωθυπουργού στο δημαρχείο.
Παράλληλα, δεν έλειψαν και μικροεπεισόδια καθώς νωρίτερα συνελήφθη βίαια μια διαδηλώτρια, που έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο. Ύστερα από έντονη διαμαρτυρία των συναδέλφων της που επενέβησαν, η μεσήλικη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη.

Και κατά Μπεγλίτη
«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξε στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη, το πολιτικό προσωπικό του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Οι εργαζόμενοι υποδέχθηκαν τον κ. Μπεγλίτη με συνθήματα κατά του Μνημονίου και της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, αποκλείοντας την είσοδο του νοσοκομείου.
Ο υπουργός και η συνοδεία συνάντησαν μπροστά… στην πύλη τους εργαζόμενους και για αυτό αναγκάστηκαν να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους και να μπουν πεζή στο χώρο του νοσοκομείου.
Κύρια αιτήματα των εργαζομένων είναι η άμεση καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ και να καλυφθούν τα κενά στο πολιτικό προσωπικό.