Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ! (βίντεο)

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ! (βίντεο)


Προσέξτε το νεαρό με το 
 μπλε κασκέτο και το μπλε
μπουφάν. Κρατάει ένα
κοντάρι στα χέρια του και
είναι μαζί με τους
υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν
πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της
οδού Σουρή.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη.
Προχωράει προς το μέρος τους κάνοντας νόημα στους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» να σταματήσουν να πετούν πέτρες ενώ παράλληλα ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν προς την οδό Φιλελλήνων. Προφανώς οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Μανόλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου (υπουργός, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και νέος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τ. αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.) αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υπό το νέο αρχηγό της Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο είναι έκθετοι για μιαν ακόμη φορά. Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!
Λεπτομέρεια: Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, προσέξτε το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου».


Από Kentrinews

Αναρτήθηκε από Ακτιβιστής on 21.10.11

"Τζάμπα μάγκας"

"Τζάμπα μάγκας" κύριε Βενιζέλου είναι πρώτ' απ' όλα αυτός που κάνει κουμάντο στην ζωή όσων καλούνται να περάσουν με ψίχουλα, ενώ αυτός έχει τις τσέπες του γεμάτες!!!!
Δοκιμάστε να περάσετε με 500ευρώ ή 400 ή 300 ή ακόμα λιγότερα, το μήνα και μετά ελάτε να κουβεντιάσουμε για το ποιος είναι "τζάμπα μάγκας" - και όλα αυτά δίχως καμία διάθεση να στηρίξω τα λεγόμενα του κυρίου Τσίπρα ή του όποιου κυρίου Τσίπρα, παρά μόνον τα γεγονότα. Και γεγονός είναι ότι σαφώς και ισχύει "ομερτά" στην ελληνική πολιτική σκηνή, από την στιγμή που διαγράφεται όποιος διαφωνεί. Δεν χρειάζεται κανένας κύριος Τσίπρας να το επισημάνει γα να το παρατηρήσει και ένα παιδί ακόμα....Περίεργη μορφή δημοκρατίας, αλήθεια, όταν οι βουλευτές φοράνε φίμωτρα....