Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ;

|

Tα αυθαίρετα νομιμοποιούνται. Οι σκηνές ξηλώνονται. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ;


Το καθεστώς νομίζει πως έκαμε κατόρθωμα. Ή νομίζει πως ζούμε με σύμβολα και συμβολισμούς.
Έρχεται. Είμαστε λεγεώνα. Δεν ξεχνάμε. Δεν συγχωρούμε.
-Για την λευτεριά της πατρίδας  και τη δημοκρατία.
-Για τη ζωή, τον έρωτα και τα παιδιά.
-Για την αξιοπρέπεια και τη γιορτή.
-Για την παγκόσμια επανάσταση ενάντια στους τοκογλύφους, που θα ξεκινήσει από την Ελλάδα.
Τόχουμε κάμει μερικές φορές ως τώρα στην ιστορία μας και δε μας χαλάει να το ξανακάνουμε. Δεν είμαστε περήφανοι για αυτά που έκαναν οι προγόνοι μας, αλλά για αυτά που θα κάνουμε εμείς. (Αλλιώς θα σκάσουμε). Η ιστορία μας, απλώς, διδάσκει κι εμείς ξέρουμε να μαθαίνουμε κι ας την κρύβετε πίσω από την βυζοδιασκέδαση και τους "πανηγυρισμούς" της τηλεόρασης.
Εσείς "παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση" (των τοκογλύφων), εμείς δημοκρατία, δίχως επίθετα και προαπαιτούμενα.  (Όταν πετάτε αυτή την επιθυμία και ταυτόχρονα ανοησία σας, γιατί φοβάστε να βάλετε τη λέξη "τοκογλύφων"; )
Όσοι νομίζουν πως μπορούν να κάμουν τα εξουσιαστικά παιχνίδια τους, πάνω σε "εκφυλισμένες" πλατείες, έχουν γελαστεί.
Ο τρόπος που σκέφτονται είναι ο τρόπος που δημιούργησε τα προβλήματα. Όσοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από το μονότονο, δραχμοβίωτο, ρηχό τρόπο σκέψης τους, είναι απλώς μέρος του προβλήματος.  Είναι η Μαρία Αντουανέττα στα τελευταία της.
 Ο δικός μας τρόπος είναι αλλιώτικος. Αρχαίος, κλασσικός και σύγχρονος. Είναι η δημιουργία ιδεών και πράξεων, που στηρίζεται στην ελεύθερη και ανεμόεσσα σκέψη.
Εμείς πάμε, όπως μας το έμαθαν εκείνοι. Όπως το κάναμε πράξη ως τώρα, στις πλατείες  και το συνεχίζουμε. Οι πλατείες ήταν χουνέρι για σας και αξιοπρέπεια για μας. Ήταν και είναι μια prova generale. Και συνεχίζουμε. Έχουμε την εμπειρία. Έχουμε τη θέληση. Έχουμε τον τρόπο. (Σιγά, μη σας τον πούμε από τώρα).
Επειδή δε μας βλέπετε, νομίσατε πως τελειώσαμε; Είμαστε πολλοί. Είμαστε παντού.
Προχωράμε, με δεδομένο πως η εντολοδόχος επιτροπή που "κυβερνά", έχει μοναδικό σκοπό την επιβολή, με κάθε τρόπο. Σας ξέρουμε και ξέρουμε το ρόλο σας.
Τώρα, που τις αποφάσεις τις παίρνει η διεθνής αριστοκρατία του χρήματος, η μόνη δουλειά που σας απόμεινε είναι να νομιμοποιείτα τα αυθαίρετα του Παπακωνσταντίνου και να βιάζετε το λαό. 
Ξέρουμε πως η μόνη εντολή και ο μόνος σκοπός της ύπαρξης σας είναι άσκηση βίας, πάση δυνάμει, με στρατό, χημικά, όπλα και ελικόπτερα, πραιτωριανούς, κουκουλοφόρους και αστυνομία ,πάνω σε πολίτες που αγωνίζονται.
Ξέρουμε τις ανειλλημμένες υποχρεώσεις σας, ξέρουμε  και ποιοι είναι οι πράχτορες σας, μέσα στα κινήματα.

Να ξέρετε, επίσης, πως η λεύτερη σκέψη ξέρει πολλά περισσότερα από σας κι ας μας παρακολουθείτε,  όπως ο νέος μεγάλος αδελφός.
Είμαστε πολλοί. Είμαστε παντού και τίποτα δε μας σταματά. Πόσες φορές να σας το πούμε , ως ότου να το καταλάβετε; Είστε εχθροί και δεν θέλετε να καταλάβετε. Είστε στρατός κατοχής και "κυβέρνηση νορβηγών Κουίσλιγκς και ελλήνων Τσολάκογλου". Θα χρειαστείτε πολλούς οπαδούς και νοσταλγούς των ιδεολογιών του μίσους, για να βάψετε με αίμα την ήττα σας.

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τον ελληνικό λαϊκό Αρμαγεδώνα. Ετοιμαστείτε να ρίξετε και το τελευταίο φύλλο συκής που σας απομένει για να νομιμοποιείτε το ξεπούλημα, την προδοσία και τη βία σας:
Θα κάνουμε επίθεση στις εκλογές σας. Ετοιμαστείτε να τις κηρύξετε παράνομες, γιατί ο τρόπος μας, και το μέγεθος μας δεν θα σας αφήσει κανένα περιθώριο.
Το σύνθημα που μας εμπνέει:
"Οι εκλογές αν άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες". Επειδή το ακούμε χρόνια, είναι καιρός να το δοκιμάσουμε στην πράξη.
Ή θα τις κηρύξετε παράνομες ή θα αλλάξουμε την πατρίδα και θα φέρουμε αξιοπρέπεια στους ανθρώπους της. Τους τούρκους, μόνο εσείς οι υποτελείς, φοβάστε. (Το πιάσατε το υπονοούμενο;)
ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ  "αντιστασιακά" τσιράκια σας δεν θα μας διαιρέσουν. Τους είδαμε, τους γνωρίσαμε και τους νικήσαμε. Κι ας χρειάστηκε να διαλύσουμε μερικά δικά μας κινήματα. Ανασυγκρότηση, τώρα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Οι "διαιρέτες" και οι διαιρέσεις στα σκουπίδια.
Εμείς έχουμε τον τρόπο. Έχουμε την ελεύθερη σκέψη και τις ιδέες. Εσείς έχετε το χρήμα της τοκογλυφικής, κορπορατικής  και μηντιακής ολιγαρχίας.
Για να δούμε ποιος θα κερδίσει τούτο τον πόλεμο:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ;
Σας θυμίζουν τίποτα τα συνθήματα και τα διλήμματα; Μικρά διλήμματα - μεγάλα νοήματα.
Εμείς έχουμε διαλέξει τη δική μας πλευρά σε τούτα τα  διλήμματα. Όλα εδώ μετριούνται. Εσείς οι "απέναντι" να φοβάστε. Είστε λίγοι. Είστε "ελάχιστοι", από κάθε άποψη. Είστε νενέκοι και τσανακογλύφτες, για μια χούφτα δολάρια ή ευρώ. Είστε έτοιμοι να σκοτώσετε ειρηνικούς και φιλήσυχους ανθρώπους, που ζητούν ζωή και αξιοπρέπεια. Είστε αδίστακτοι, αλλά είμαστε αποφασισμένοι.
"Καλύτερα μιας ώρα  ελεύθερη ζωή, παρά 40 χρόνια σκλαβιάς και φυλακής"
Κάματε το Θούριο του Ρήγα, περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.
Δημοκρατική Επανάσταση το λέμε. Με τον τρόπο των σοφών ανθρώπων.


ΥΓ: Ταξιτσήδες και συντεχνίες, ελάτε μαζί μας. Η δημοκρατία δεν αφήνει κανέναν να πεινάσει. Δεν αφήνει κανέναν να χρωστά.  Εμείς, ο καθένας μας,  δεν φτιάχνουμε ανθρώπους - σκουπίδια. ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ και ΠΟΛΕΜΟΣ, ως τη νίκη. "Κατ' έριν και κατά Λόγον", οι πράξεις μας για την ειρήνη και την αρμονία. (Λόγια του αριστοκράτη Ηράκλειτου).  Είναι πολλές και ανεξάντλητες οι πηγές από όπου πίνουμε νερό.

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ:ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ»

|

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ:ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ»


Η κυβέρνηση έδειξε ότι δε μπορεί να ανεχθεί τη μη βία και την αυτενέργεια των πολιτών. Η νυκτερινή επιδρομή στο Σύνταγμα, αποτελεί συνέχεια της 28ης και 29ης Ιουνίου, όταν κυνηγούσαν χιλιάδες ειρηνικούς πολίτες στα σκαλιά του Συντάγματος με κίνδυνο να σκοτωθούν άνθρωποι. Χρησιμοποιώντας για πολιτική δίωξη το νόμο κατά της ελεύθερης κατασκήνωσης, μας γυρνούν στις δεκαετίες μετά τον Εμφύλιο, όταν ο νόμος 4.000 περί τεντυμποϊσμού ήταν σε μόνιμη χρήση εναντίον κάθε διαδηλωτή.


Οι Οικολόγοι Πράσινοι δε δεχόμαστε κανένα ενδιαφέρον για την εικόνα της πόλης από εκείνους που χτυπούσαν αδιάκριτα τουρίστες στο Μοναστηράκι και την Πλάκα, καμιά επίκληση  νομιμότητας από το πολιτικό σύστημα της φοροδιαφυγής και των αυθαιρέτων. Μαζί με την άμεση κατάργηση της νομοθεσίας που ποινικοποιεί τις διακοπές όσων δεν έχουν να πληρώσουν, απαιτούμε άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων χωρίς κατηγορίες, πλήρεις αποζημιώσεις για την καταχρηστική κράτηση και τις φθορές σε προσωπικά είδη, αποπομπή των εγκεφάλων της επιδρομής, πλήρη απόδοση πολιτικών ευθυνών.
Από σήμερα είμαστε όλοι «αγανακτισμένοι», διατηρώντας τη δέσμευσή μας στη μη βίαιη αμφισβήτηση, που αποδεδειγμένα πια ενοχλεί το πολιτικό σύστημα.