Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

Τραμπούκος της ομάδας Δέλτα «μου έσπασε το πόδι»

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τραμπούκος της ομάδας Δέλτα «μου έσπασε το πόδι»

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τραμπούκος της ομάδας Δέλτα «μου έσπασε το πόδι» Η ομάδα ΔΕΛΤΑ είναι ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η Ελληνική Αστυνομία. Είναι μία ομάδα τραμπούκων, που αποτελεί την ύψιστη ντροπή για το Σώμα και για κάθε αστυνομικό.
Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να χτυπούν πολίτες και δημοσιογράφους. Κι όμως, υπάρχουν και λειτουργούν με την καθοδήγηση του κυρίου Σταύρακα, του επικεφαλής Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Για να δούμε τι θα πει, τώρα, ο ίδιος στους ανωτέρους του…
Η καταγγελία που θα διαβάσετε έγινε στην εφημερίδα Real News και τη δημοσιογράφο Αγγελική Λάζου:
«Το όνομά μου είναι Άννα Τριανταφύλλου. Είμαι 31 χρονών.
Την τετάρτη 15/06 ήμουν μαζί με φίλους, συναδέλφους και την αδερφή μου στο Σύνταγμα. Για να αποφύγουμε τα δακρυγόνα και τις πολλές εντάσεις πήγαμε στον πεζόδρομο στο Ζάππειο, κάτω από την Αγγλικανική εκκλησία.
Ξαφνικά κατά τις 5 το απόγευμα, ενώ είναι όλα ήρεμα είδαμε κάποιες μηχανές με αστυνομικούς να έρχονται προς το μέρος μας. Ήμουν όρθια μαζί με την αδερφή μου. Μία μηχανή άρχισε να έρχεται κατά πάνω μας. Δεν προκαλούσαμε, δεν τους μιλήσαμε, οπότε δεν είχα και λόγο (μεχρι εκείνη τη στιγμή) να φοβηθώ. Περίμενα πως όπως πέρασαν όλες οι άλλες μηχανές από δίπλα μας χωρίς πρόβλημα θα περάσουν κι εκείνοι. Όμως ξαφνικά άπλωσε το πόδι του και με κλότσησε και μετά μου τράβηξε το πόδι για να πέσω κάτω. Με την κλοτσιά του μου έσπασε το πόδι.
Με μετέφεραν με ασθενοφόρο στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ όπου και με χειρούργησαν την ίδια μέρα.
Τώρα έχω 2 λάμες και 6 βίδες στο αριστερό μου πόδι και δεν ξέρω σε πόσους μήνες θα καταφέρω να περπατήσω κανονικά».
Προς το παρόν, πάντως, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δεν ξηλώνει τον εν λόγω Αξιωματικό, και τον καλύπτει. Η απάντηση του εκπροσώπου τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Αθανάσιου Κοκκαλάκη, ο οποίος σημειωτέων δεν γνωρίζει το περιστατικό, έχει ως εξής:
«όποιος πολίτης θεωρεί ότι θίγεται από τις ενέργειες των αστυνομικών αρχών οφείλει να το καταγγείλει και να προφύγει στη Δικαιοσύνη. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει με ευαισθησία και ενδιαφέρον κάθε περίπτωση και έχει αποδείξει πώς είναι πάντοτε ανοιχτή σε τέτοιου είδους έρευνες». [Planet Greece]
To tsantiri λέει: Αυτό το ένστολο κάθαρμα πρέπει πάραυτα να τιμωρηθεί και να διωχθεί από την Αστυνομία! Είναι καθαρή πολιτική ευθύνη του Παπουτσή αυτό το συμβάν! Ο,τι συμβαίνει και θα συμβεί ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ του Παπουτσή! Πες μας Υπουργέ: Μετά το Σάμινα «αντέχεις» και άλλα θύματα; Ξέρουμε ότι δεν… Μάζεψε και τιμώρησε λοιπόν τα καθάρματα πριν βρεθείς με αίμα αθώων στα χέρια σου!
Δείτε καρέ – καρέ τι έγινε. Οι κοπέλες προσπαθούν να διασχίσουν το δρόμο, το καθίκι ξεκόβει από τις υπόλοιπες μηχανές, τις «στοχεύει» και κλωτσά!


από tsantiri

http://www.tsantiri.gr/katagelies/fotoreportaz-trampoukos-tis-omadas-delta-mou-espase-to-podi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου