Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

... θα επιφέρει μέσα σε μια δεκαετία τον θάνατο τουλάχιστον 3 δισ. ανθρώπων. ...

κωδικας alimentariusΈρχεται ο κώδικας Alimentarius και στην Ελλάδα;
Απαγορεύεται να φυτεύετε οπωροκηπευτικά στο κήπο σας !!!
                                    ΚΩΔΙΚΑΣ ALIMENTARIUS
                                    έρχεται και στην Ελλάδα;

Φανταστήκατε ποτέ πως ένα απο τα ισχυρότερα όπλα που μπορεί να κατέχει κάποιος είναι να ελέγχει την διατροφή σας;
 Τα σενάρια που κάποιοι θεωρούν τραβηγμένα απο τα μαλλιά για μείωση του πληθυσμού του πλανήτη μας τελικά επιβεβαιώνονται;
 Μήπως θεωρείτε ακόμια πιο τραβηγμένο το σενάριο να σας απαγορέψουν να φυτεύετε στον κήπο, στο περιβόλη σας ή στο μπαλκόνι σας, οπωρολαχανικά κ.ο.κ;
 Φήμες θέλουν τον κώδικα ALIMENTARIUS να επιβάλετε και στην χώρα μας απο τον Απρίλιο του 2011.
 Διαβάστε παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
 Η ιστορία του Κώδικα ξεκινάει το 1893, όταν οι επικεφαλής της Αυστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας αποφάσισαν ότι ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα σύνολο συγκεκριμένων οδηγιών, βάσει των οποίων τα δικαστήρια θα έκριναν τις υποθέσεις που σχετίζονταν με ζητήματα διατροφής και τροφίμων.
Το όνομα που δόθηκε στις οδηγίες αυτές ήταν "Codex Alimentarius" και εφαρμόστηκε με επιτυχία έως την πτώση της αυτοκρατορίας το 1918.
 Σύμφωνα με την dr. Rima E. Laibow M.D. εκπρόσωπο του Natural Solutions Foundation εμπνευστής του διατροφικού κώδικα ήταν η εταιρία του derMeer.
Η εταιρία του derMeer παρασκεύαζε από το θανατηφόρο μείγμα αερίων που χρησιμοποιούνταν στους περίφημους θαλάμους αερίων, μέχρι τον χάλυβα και τα πυρομαχικά των Ναζί. Μάλιστα μετά τη λήξη του Πολέμου και την καταδίκη 24 από τα μέλη της από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης , η εταιρία διασπάστηκε σε τρεις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, την BASF, την Hoechst και την Bayer.
Η ιδέα που εισηγήθηκε ο derMeer μετά την αποφυλάκιση του αφορούσε στον έλεγχο του πληθυσμού μέσα από την τροφή, η οποία έμελλε να υλοποιηθεί αρκετά χρόνια αργότερα.Η επανεισαγωγή του Κώδικα Διατροφής αποφασίστηκε το 1962 σε μία συνεδρίαση του ΟΗΕ, προκειμένου "να προστατευθεί η υγεία των καταναλωτών".
 Yπεύθυνη για τον Κώδικα Διατροφής είναι η επιτροπή εμπορίου χωρίς υγειονομική αρμοδιότητα, παρόλο που χρηματοδοτείται κατά το 1/3 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Από το 2002,  οι μεγάλες βιομηχανίες επέλεξαν να στηρίξουν τον κώδικα αυτός χρησιμοποιείται με την κάλυψη πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς τόσο των φαρμάκων, όσο και των αγροτικών και χημικών προϊόντων, προωθώντας την αύξηση των κερδών τους και την υλοποίηση της ατζέντας τους για έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Στην τελευταία συνεδρίαση για την προώθηση του Διατροφικού Κώδικα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2008, αποφασίστηκε να τεθούν οι ΗΠΑ επικεφαλής χώρα της επιτροπής, με τη σταθερή υποστήριξη της Αυστραλίας, Αργεντινής, Βραζιλίας, Καναδά, Ινδονησίας, Ιαπωνίας, Μαλαισίας, Μεξικό, Σιγκαπούρης και Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Μιλάμε για μια συντονισμένη δηλαδή απειλή για την παγκόσμια υγεία. Ο Κώδικας ενεργεί υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, έχοντας τη λογική των ναπολεόντιων νόμων, αντί δηλαδή για τη συνήθη πρακτική, κατά την οποία αναγράφονται τα διατροφικά στοιχεία και οι ουσίες που απαγορεύονται, ο κώδικας αναγράφει μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται, καθιστώντας αυτομάτως παράνομη την κατοχή, παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε διατροφικού είδους και στοιχείου δεν περιλαμβάνεται σε αυτόν.
 Από 1η Ιανουαρίου 2010, η εφαρμογή του Κώδικα γίνετε υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος-μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή.Πολλοί κρατικοί οργανισμοί και υπηρεσίες, όπως η Διεύθυνση Θεραπευτικών Αγαθών της Αυστραλίας, επιχειρούν να κατευνάσουν τις ανησυχίες του κοινού , καταφεύγοντας σε διαβεβαιώσεις ότι οι οδηγίες του Κώδικα για την κατάργηση των βιταμινών και των μετάλλων δεν θα εφαρμοστούν στη χώρα τους. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ποιοι άλλοι συνοδευτικοί νόμοι θα θεσπιστούν εν όψει της εναρμόνισης των κρατών-μελών του Οργανισμού με τις οδηγίες του Κώδικα.
 Ορισμένες από τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από τον Διατροφικό Κώδικα,  ακολουθούν παρακάτω:
α)Ο Κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση Θρεπτικών Ουσιών.
 β) Κάθε είδος τροφής ακόμα και τα βιολογικά θα επεξεργάζονται με ακτινοβολία, προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα δήθεν τοξικά θρεπτικά στοιχεία.
 Τα θρεπτικά στοιχεία όπως βιταμίνες κτλ. θα είναι παράνομα σε θεραπευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με ανώτατο όριο 15% της σημερινής συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Ακόμα και με συνταγή γιατρού θα είναι αδύνατο για κάποιον να βρίσκει τα παραπάνω στοιχεία σε μεγαλύτερες θεραπευτικές δόσεις.
 Όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί η δρ. Ρίμα, βιταμίνες, μέταλλα, ακόμα και βότανα π.χ η  Εχινάκια θα απαγορευτούν κατά αντίστοιχο τρόπο με τις ναρκωτικές ουσίες, αν οι πολίτες δεν αντισταθούν στην εφαρμογή των διατάξεων του νέου Διατροφικού Κώδικα .
 Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Προϊόντων Γεωργικής Παραγωγής ΡΑΟ και του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας WΗΟ, από μόνη της η οδηγία για ελαχιστοποίηση της χρήσης βιταμινών και μετάλλων εκτιμάται ότι θα επιφέρει μέσα σε μια δεκαετία τον θάνατο τουλάχιστον 3 δισ. ανθρώπων. Από τους θανάτους αυτούς, το 1 δισ. θα προέλθει απευθείας από τη στέρηση τροφής, ενώ τα υπόλοιπα 2 δισ. θα επέλθουν ως συνέπεια της κακής ποιότητας διατροφής από εκφυλιστικές ασθένειες που θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί, όπως είναι οι διάφορες μορφές καρκίνου, οι καρδιαγγειακές παθήσεις και ο διαβήτης.
 Η χορήγηση τροφής αποστραγγισμένης από κάθε είδους θρεπτικές ουσίες, βομβαρδισμένης με ακτινοβολία και γεμάτης με τοξίνες, ορμόνες και φυτοφάρμακα-εντομοκτόνα, είναι πραγματικά ο ταχύτερος και πλέον επωφελής οικονομικά τρόπος για τη δημιουργία ενός κύματος κρουσμάτων από ασθένειες, για τις οποίες ηπλέον ενδεδειγμένη δράση είναι η επίσης τοξική φαρμακευτική αγωγή.
 Η παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία περίμενε την επικείμενη εναρμόνιση όλων των κρατών-μελών του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου με τον Κοντεξ Αλιμεντάριους για χρόνια.
 Η επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της δρ. Ρίμα, έχει ήδη καταθέσει αγωγές εναντίον της αμερικανικής κυβέρνησης και αντιμάχεται την εφαρμογή του Κώδικα σε κάθε χώρα όπου πραγματοποιούνται οι τακτικές συνεδριάσεις της επιτροπής, ενημερώνοντας κοινό και εκλεγμένους αντιπροσώπους για τις ολέθριες επιπτώσεις. Όπως φάνηκε και από τα εξαιρετικά ενθαρρυντικά αποτελέσματα της διεθνούς αντίστασης στα ίδια συμφέροντα, σχετικά με την επιβολή των μεταλλαγμένων τροφίμων στη σύγχρονη διατροφή, οι μεγάλες πολυεθνικές των τροφίμων, φαρμάκων, γεωργικών και χημικών προϊόντων δεν είναι ανίκητες.
Ο αγώνας που δίνει η γιατρός έχει ήδη αποδώσει καρπούς, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες παγκοσμίως ενημερώνονται, αφυπνίζονται και παίρνουν θέση ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα που επιβουλεύονται το μέλλον της ανθρωπότητας.

Περισσότερα στοιχεία μπορεί κανείς να βρει στα αναρτημένα βίντεο με την ομιλία της Dr. Rima Laibow παρακάτω.

http://video.google.com/videoplay?docid=-5266884912495233634

Erixtheas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου