Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Η Ευρωπαική Σύνοδος για το χρέος


        από
πυθάρι
                                                                                                                                             



22 Ιουλίου 2011
Η Ευρωπαική Σύνοδος για το χρέος


Ακόμη κι αν οι πιέσεις των δημοσιογράφων οτι επιμήκυνση σημαίνει πτώχευση έμειναν αναπάντητες.
Ακόμη κι αν εξαγγέλθηκαν μέτρα για τα οποία ... δεν υπάρχει θεσμοθέτηση!
Ακόμη κι αν το ποσό που διαθέτει ο μηχανισμός στήριξης της Ευρωζώνης δεν διαθέτει τα αναγκαία ποσά.
Οι δηλώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων και της Κυβέρνησης δεν μπόρεσαν να κρύψουν το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελληνική Οικονομία.
Το οτι προσπαθούν να κρύψουν τη πτώχευση της Ελλάδας από τους 3 οίκους αξιολόγησης οι οποίοι συμμετείχαν στη χρεοκοπία!
Επειδή δεν θα γραφτεί από κανένα μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα θα το γράψουμε εμείς.
Οι συγκεντρώσεις των πολιτών στη νότια Ευρώπη πανικόβαλαν τα κουστουμαρισμένα γερόντια των Βρυξελλών και έβαλαν κόκκινη γραμμή προς στιγμή για περισσότερη επιβάρυνση των λαών.
Αντιλήφθηκαν οτι τα "δόντια τους βρήκαν κόκαλο". Κι έστησαν το θέατρο της "βοήθειας".
Τίποτα δεν αλλάζει στη καθημερινότητα του Έλληνα.
 Πραγματική ανεργία 25%.
Ανεργία στους νέους 50%.
Ανάπτυξη μηδέν.
Αν εννοούν ανάπτυξη τη παροχή του ρευστού στις Τράπεζες για να "ζεσταθούν" οι αγορές για να δούμε ποιοί είναι "οι αγορές" και ποιοί "ζεσταίνονται"
Για πραγματική ανάπτυξη το ρευστό πρέπει να διοχετευθεί σε παραγωγικές μονάδες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Ξέρετε πολλές τέτοιες στην Ελλάδα;
Σε καταναλωτικά δάνεια θα πάνε και σε ρεμούλες! Ομολογήθηκε ξεδιάντροπα οτι δεν υπάρχει μηχανισμός για τη φοροδιαφυγή. Πόσο απίθανο φαίνεται σε ένα χρόνο από τώρα να ανακαλύψουν οτι δεν υπήρχε και μηχανισμός ελέγχου στη  παροχή δανείων; Θα ξαναδώσουν δάνειο στον άλλο που μας έλεγε στο "γυαλί" οτι πήρε δάνειο 35.000 € να κάνει επιχείρηση και αντί γι αυτό αγόρασε το αμάξι που ονειρευόταν από μικρός;!
Δεν παράγουμε τίποτα.
Επομένως αυτοί που "ζεσταίνονται" από τις χθεσινές αποφάσεις είναι οι δανειστές που θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους και οι Γερμανογαλλικές εταιρίες που εισάγουμε τα προϊόντα τους!
Όπως επίσης δεν θέλουμε να σκεφτούμε οτι οι ξένοι "'επενδυτές" που θα κάνουν την οικονομική εισβολή θα είναι αυτοί που θα κάνουν χρήση των κεφαλαίων που δανείζεται η Ελλάδα για να εκμεταλλευτούν τον Ελληνικό πλούτο!
Και μέσα σε όλα αυτά έγινε και η πρώτη επίσημη αναφορά στη "ταμπακιέρα": για την ανάγκη μίας Παγκόσμιας Οικονομικής Κυβέρνησης.
Κοντέψαμε να γίνουμε γραφικοί εδώ και 10 μήνες για το στρατηγικό τους στόχο. Τώρα το ακούσατε κι από τους ίδιους.
Τέλος την Ελληνική πολιτεία και το Δημοκρατικό μας πολίτευμα πρέπει να το απασχολήσουν οι δηλώσεις για Διοικητικές πράξεις που προανήγγειλε ο κ. Βενιζέλος και των οποίων η χρήση έγινε από τη Χούντα! Θα περιμένουμε το συντομότερο εξηγήσεις από τη πλευρά του άμα τη επιστροφή στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου